Adatok

Nem lány
Kor20 év
LakhelyRománia
Máramaros megye
Jelvények
Legendás kutyabarát Tapasztalt fórumozó Moderátor Karácsony
Elérhetőségek mutatása

Imola.

Regisztráció: 1484. kör    Utolsó belépés: 4620. kör    Pénz: 645 896 aranycsont
Falka: Nincs   

Kutyák (24)

Barátai

Bemutatkozó szöveg

Bun gasit!

Am norocul de a fi moderator pe Cainevirtual si de a avea printre altele si obligatia si bucuria de a va ajuta, deci daca aveti orice fel de intrebare sau nelamurire legata de functionarea acestui site, simtiti-va liberi sa intrebati! :)

Moderatorii sunt acei jucatori voluntari, care s-au oferit de bunavoie in ajutarea functionarii corecte a acestui site si de a imbunatati serviciile.

Noi niciodata nu va vom cere parola, oricine care incearca sa faca rost de parola cuiva (este destul si o simpla rugaminte), trebuie sa fie raportat! Va sfatuiesc sa nu aveti incredere in nimeni si sa nu va incredintati parola absolut nimanui, deoarece din acel moment nu va mai putem ajuta in niciun fel, iar voi riscati sa va pierdeti acel cont definitiv!


Aici gasiti Regulamentul de Baza tradus in limba romana, aici Regulamentul Chatului, aici o mica adaugare pentru Ajutor, iar daca sunteti interesati de cerintele legate de moderatori, as vrea sa va recomand tema Moderatori.

Toate cele bune! :)

_______________________________________________


Ha mar idetevedtel...
Udvozollek kedves latogato! :)
Nos ki vagyok en? Az a szemely aki igyekszik a maga modjan megfelelni az elvarasoknak es felerni valamilyen szinten a normalitas mercejet, aki a monoton hetkoznapiassag es a szarnyat bonto almodozas kozott, az egyedi es a kozonseges kozott keresi a tokeletes kozeputat, aki igyekszik mosolyogni siras helyett, es biztatni itelkezes helyett, tehat csak azt teszem, mint mindenki: keresem a szepet es a jot sajat erom es belatasom szerint, igyekszem tullepni a korlataimat es legyozni a gyengesegeimet amennyire a korulmenyek engedik.
Es ez szerintem az atlagos ember meghatarozasa. :)


Tovabbi szep napot! :)