Adatok

Nem lány
Kor24 év
LakhelyEurópa
Jelvények
 
Elérhetőségek mutatása

Nova Rock

Regisztráció: 7000. kör    Utolsó belépés: 7065. kör    Pénz: 930 aranycsont
Falka: Nincs   

Kutyák (10)

Barátai

Bemutatkozó szövegA nevem Lili és sok éve vagyok már jelen az ebnevelde oldalon, a főtevékenységem a virtuális kutyatenyésztés. 2010 körül csatlakoztam az ETSZ-be (Ebnevelde Tenyésztőinek Szövetsége), majd pár év múlva megtaláltam végleges helyemet az EKC (Ebnevelde Kennel Club) tagjai között, ahol jelenleg vezetőségi tag vagyok. Ha érdekel a tenyésztés és te is szeretnél közénk csatlakozni akkor írj az EKC Vezetőség felhasználónkra.

Ezen a felhasználómon az ebneveldén megtalálható összes kutyafajtát tenyésztem, ezáltal levéve a terhet a többi kennelemről, hiszen itt a tenyészpárok 0.generációs lesznek és így jobban összpontosíthatok a generációnövelésre a további tenyészeteimben, nem kell rendszeresen minden felhasználómra új, 0.genes kutyákat küldözgetnem.

Ebből kiindulva az itt született kutyáknak nem készítek képi formában alomjegyzetet és törzskönyvet, csak a weboldalamra kerülnek fel az alomadatok.

Az elvihető kutyáimat Dogs for sale felhasználómon találhatjátok meg, és kérlek titeket, ha nem vagytok EKC tagok tartsátok be az adatlapon feltüntetett kutyakéréshez támasztott szabályokat!

További kenneljeimet és felhasználóimat ide kattintva megtekintheted.