Adatok

Nem lány
Kor21 év
LakhelyEgyesült Államok
Oregon állam
Jelvények
Kutyaidomár
Elérhetőségek mutatása

Big Bad Wolf

Regisztráció: 5532. kör    Utolsó belépés: 5901. kör    Pénz: 5 620 aranycsont
Falka: Nincs   

Kutyák (18)

Barátai

Bemutatkozó szöveg

Hali,
2020. 04. 19-én Jongi letomikázott, mert nem állítottam be magamnak azonnal profilképet.
Mint tudjuk, a sZhErEpEs falkájába csak az léphet be, akinek tumblis profilképe van.
Tanulság? Mától hívjatok Tomikának.

És ti, profilkép nélküli gyermekek! Ti is mind Tomikák vagytok <3

Mellesleg, Dricc vagyok, 20 éves, és lány.
Onnan jött a felhasználónevem, hogy olyan vagyok, mint a Nagy Gonosz Farkas,
e̶g̶é̶s̶z̶b̶e̶n̶ ̶l̶e̶n̶y̶e̶l̶t̶e̶m̶ ̶P̶i̶r̶o̶s̶k̶á̶t̶, ha valaki bántja a barátnőmet, a barátaimat, vagy másolja, rágalmazza az EKC-t, harapok. Nagyot.
Ja, és allergiás vagyok az ezüstre. Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek.

"You're not as bad as everyone says you are."

Egyébként itt tárolom azokat a kutyáimat, amiket kivontam a tenyésztésből (vagy be se vontam), illetve, mivel az EKC-n kívül mások nem igazán foglalkoznak már itt kutyaneveléssel, unalmamban néha-néha rossz körülmények között lévő shibákat, mopszokat, corgikat (vagy éppen azt, amihez kedvem van) hozok ki az Árvaházból, a másik felhasználómon "rendbe teszem" őket, és ide kerülnek át. Némelyik kutya örökbe is fogadható, bár nem tudom, hogy ki szeretne még tényleg rajtunk kívül kutyát, de ha esetleg valamelyikük megtetszene, ne fogd vissza magad.

Ha jelentkezel egy (vagy több) kutyáért, kérlek, Dricc fiókomra írj, miután az ottani adatlapomat is elolvastad! Szimplán abból az okból kifolyólag, hogy ott könnyebben elérhető vagyok.
Amennyiben ide írsz, és már elviszik előled a kiszemelt kutyát, nem vállalok felelősséget, én szóltam.

CHCH Plague of Blossom
0. generációs shiba szuka, CHCH címmel rendelkezik. Diszplázia és szem szűrései megvannak, ezen kívül színgenetikai szűrés szerint fekete tricolor színű. Azért pihen itt, mert már 2 almot lehoztam tőle, és nem szeretnék többet. Tenyésztési és hobbi célra is tökéletes.

CHCH Pumpkin S. Latte
0. generációs shiba kan, CHCH címmel rendelkezik. Diszplázia és szem szűrései megvannak, ezen kívül színgenetikai szűrés szerint vörös színű. Azért van itt, mert hosszabb távú terveimben már nem szerepel, de hobbikutyának, vagy más tenyésztőnek tökéletes lenne.

Josh from Portland
Ereje teljében lévő amerikai staffordshire terrier kan, akit nagyon rossz körülmények közül mentettem. Kedvencnek és tenyészkutyának is megállja a helyét 0. generációsként.

Jane from Portland
Fiatalabb szuka amstaff, szintén nagyon rossz körülmények közül mentve. Hála a rehabilitációnak, akár kedvenc vagy tenyészkutya is lehet belőle 0. generációsként.

Topaze
Szuka amstaff, körülményei hasonlóak voltak, mint a fentebb említett staffiknak. Akár tenyészkutya is lehet belőle, de természetesen hobbikutyának is tökéletes.

Valkyrie.
Topaze-zal egyidős amstaff szuka. Szeret tanulni, így egy kis extra odafigyeléssel talán munkavonalú kutya is lehet belőle, de az engedelmesség vizsgáig minimum eljutna.

Hela from Salem
Topaze-zal és Valkyrie-rel egyidős amstaff szuka, még az is lehetséges, hogy testvérek, ám erre nincsen konkrét bizonyíték. Szeret tanulni, hobbi-, illetve tenyészkutya is válhat belőle.

Penny from Salem
Ő is egyidős a fentebb említett 3 szukával, így nem kizárható a rokoni ág. Nagyon rossz állapotban volt ez az amstaff kislány, ám mára már sikerült "helyretenni". Hobbisoknak ajánlom inkább, de tenyésztésre is alkalmas lehet.

Raspberry Pie
Fiatal amstaff szuka, aki sajnos már meg is tapasztalta, hogy milyen rossz körülmények között élni. Szerencsére felépült, de még nagyon sok tanulásra van szüksége, így olyan gazdinak ajánlom, aki tud vele sokat foglalkozni.

Pecan Nut
A jelenlegi legfiatalabb amstaff nálam. Fiatalsága ellenére is meg kellett tapasztalnia a rossz körülményeket. Emiatt sok foglalkozást és tanítást igényel ez a kisfiú, de odafigyelő gazdinál tökéletes helye lenne.
Peach Mochi Bit
1. generációs shiba kan, saját tenyésztésű, CHCH Plague of Blossom x CHCH Pumpkin S. Latte párosításból született. Szűrései folyamatban, színét tekintve tricolor vagy vörös lenne. Tenyésztésre és hobbira is alkalmas!

Peach Mochi Candy
1. generációs shiba szuka, saját tenyésztésű, MultiJCH Sakura Mochi x JCH Wu Han párosításból. Szűrései folyamatban, színe tricolor lenne, vagy vörös. Tenyész-, vagy hobbikutyának ajánlom.

Peach Mochi Focus és Peach Mochi Fanta
2. generációs F/1 shiba alom kölykei, akiket szeretnék más gazdinak adni, mivel hosszabb távú terveim közt nem szerepelnek. Természetesen külön-külön is vihetők, Focus kan, Fanta szuka. Szüleik CHCH Chatty Cappuccino, akinek a szűrési megvannak, illetve tenyészszemlén "Feltehetőleg alkalmas" címet szerzett, valamint CHCH Solaris Armani. Minden kiskutya vörös színű az alomban, és ezt a színt is hordozzák. Hobbikutyásoknak ajánlom inkább őket, mivel két vérvonal is keveredik a felmenőik közt, de ha tenyésztési célra viszed bármelyiküket, és olyan párt találsz nekik, akikkel nem alakulna ki beltenyészet, minden további nélkül neked adom.

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Azért van pár feltételem az örökbefogadással kapcsolatban, ha általam tenyésztett kutyát fogadsz be (Peach Mochi, vagy Antares kennelnevű), akkor Dricc profilomon olvashatsz erről, de oda belinkeltem a weblapokat is, az is hasznos lehet!
Ha nem tőlem származik a kutya, akit befogadnál, akkor csak arra kérlek, hogy ne lássam újra az Árvaházban. Még az is jobb, ha Panzióban tartod a kutyáid. Ha nem kell már, írj nyugodtan és visszaküldheted.

Fontos, hogy mások nem kellő kutyáit nem fogadom be! Továbbá, az a kutya, amelyik nincs felsorolva, NEM elvihető! Köszönöm.