Adatok

Nem lány
Kor123 év
LakhelyEurópa
Jelvények
Ebmester Karácsony
Elérhetőségek mutatása

Nobody_InterPares

Regisztráció: 5520. kör    Utolsó belépés: 6992. kör    Pénz: 3 531 aranycsont
Falka: Nincs   

Kutyák (2)

Barátai

Bemutatkozó szöveg

Üdv kedves Mindenki!

Kezdetnek itt egy tegnap talált muzsika az olvasáshoz, mással nem tudlak megkínálni, ezt fogyaszd egészséggel.

Egy Senki adatlapján jársz épp. Nem a fellengzősen depressziós "márpedig engem senki nem ért meg, mindenki átnéz rajtam"...stb-féle senkién, hanem afféle névtelenségbe burkolózó egyedén, s ebben az a szépség, hogy ez a burok nem valaki más arca. Senkié.

Mivel a beszélgetés nem az én műfajom, hogy azon keresztül Valakivé válhassak számodra, leginkább szerepes társak zaklatását várom. Néhány apróság:
Öröm látni, hogy az utóbbi időben a helyesírás nagyrészt megvan -bár lehet csak nekem van szerencsém ilyenekhez-, így viszont új kritériumot hoztam akaratlanul is: a reagod NE tőmondatok egymásra halmozásából álljon. Tanuld meg a mondatokat összefűzni, vagy ha mást nem, látszódjon rajtad a szándék erre. Hidd el, menni fog az!

Ezen kívül csak két dolgot várok el tőled: felelj meg a saját elvárásaidnak, én is igyekszem majd felérni a tieidhez. A szerepjáték a szórakozásról szól, természetesen, azonban már van egy adott minőség, ami egyáltalán nem köt le.
Illetve a másik, ami az előzőhöz is tartozhatna: a korrektség. Lehetőleg ne tűnj el szó nélkül, kérlek. Alapvetően türelmes egyén vagyok, tudok én várni, csak feleslegesen nem szeretek. Ha bejelentés nélkül két-három hétre levegőt játszol, az eléggé megtöri a lelkesedésem. Azonban ha ennek előtte körvonalazod az okát, természetesen megértem.

Legyen elég ennyi~