Adatvédelmi nyilatkozat és Általános Szerződési Szabályok

Felhasználóra vonatkozó szabályok és irányelvek

Ebnevelde felhasználóra vonatkoznak az alábbi szabályok, bármelyik megsértése büntetést vonhat maga után.

  • obszcén, trágár, pornográf, erőszakra buzdító, vallási, politikai megnyilvánulás (képi vagy szövegbeli) tilos
  • más felhasználót sértő magatartás (zaklatás levelekkel, stb.) vagy más felhasználók félrevezetése tilos
  • szerzői jogokat vagy személyiségi jogokat sértő anyagokat megosztani vagy felhasználni tilos (ez vonatkozik a nekünk küldött e-mailek mellékleteire is)
  • reklámozás (kivétel ez alól az üzenőfal és a Fórum ide vonatkozó része) tilos
  • az Ebneveldéhez hasonló tevékenységet folytató oldalak (neveldék, online játékok) reklámozása tilos
  • értelmetlen üzenetek az írása a fórumra és az üzenőfalra tilos
  • az Ebnevelde normális működésének megzavarására bármilyen kísérletet tenni tilos
  • a moderátorok bármely döntésével ellenszegülni vagy kísérletet tenni azok megkerülésére tilos
  • az Ebneveldén található adatokkal visszaélni tilos

Az Ebnevelde készítői vagy moderátorai soha sem kérik tőled emailben a jelszavadat, ezért az ilyen levelekre soha ne válaszolj. Minden Ebneveldével kapcsolatos levél a @ebnevelde.hu címről érkezik, ha máshonnan kapsz levelet, akkor töröld.

A regisztráláskor automatikusan elfogadod ezeket a szabályokat, az, hogy nem voltál tisztában ezekkel a szabályokkal, nem mentesít a betartásuk alól és nem enyhíti az értük járó büntetések mértékét.

Adatvédelem

Az Ebnevelde üzemeltetői mindig szem előtt tartják az aktuális Magyarországi jogszabályokat, elsődlegesen a személyiségi jogok védelme és a gépi feldolgozásról szóló határozatokat és állásfoglalásokat. Az Ebnevelde által biztosított összes szolgáltatás megfelel az adatvédelmi, a szólásszabadság és a magánélet való jog elvárásainak. Bármilyen jogesettel kérjük, forduljon az Impresszumban megjelölt üzemeltetőhöz.

Felhasználó felelősségei

Az Ebneveldén megosztott vagy feltöltött személyes adatokat (születési dátum, kép, adatlap szöveg, stb.) a többi felhasználó számára elérhető módon kezeljük, az adatlap kitöltése egyben hozzájárulás ezen adatok nyilvánosságra hozásához. Az e-mail cím nyilvánosságra hozásáról mindenki maga dönthet, az Ebnevelde nem vállal felelősséget az ebből származó károkból (spam, reklámlevelek). Minden, az oldalra feltöltött vagy megosztott adatért az a felhasználó felel, aki az adatokat feltöltötte. Ide tartoznak a fórum hozzászólások, belső levelezés üzenetei, chat beszélgetések, adatlapokon vagy üzenőfalon megjelenő üzenetek. Ezekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget, ezek nem tükrözik az Ebnevelde üzemeltetőinek véleményét és álláspontját.
Az önként elküldött anyagokat az Ebnevelde sajátjaként kezeli, fenntartja azoknak bármilyen formájú használatát, ha az nem ütközik az aktuális személyiségi és magánélethez való jogokat.
Minden egyéb információ, amit kérdőíveken keresztül juttatnak el a felhasználók, bizalmasan kezelünk, az e-mail címek terén fenntartjuk a jogot a saját célú reklámok küldésére, harmadik félnek nem adjuk ki őket, ez alól kivétel képeznek a hatósági szervek.

Adatgyűjtés

Az Ebnevelde oldala anonim adatgyűjtést végez a felhasználók web-hozzáférési paramétereiről (böngésző, operációs rendszer, képernyő felbontás), ezek az adatok statisztikai jellegűek. Az adatok gyűjtéséhez és a weboldal szolgáltatásainak biztosításához a böngészőtől cookie (süti) fogadását igényli, ennek tiltása esetén az Ebnevelde nem vállal felelősséget a szolgáltatás tökéletes működéséért.
Minden bejelentkezés alkalmával feljegyezzük a felhasználó IP címét és hostját is, ezeket a visszaélések kiszűrésére és a hatóságok számára végezzük. Egy hónapig tartjuk meg ezeket a bejegyzéseket, ez idő alatt bizalmasan kezeljük őket.

Reklámok

Az Ebneveldén látható reklámok harmadik személy hirdetései, melyekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget. Az Ebnevelde irányelveit vagy véleményét nem tükrözik.

Oldalmódosítás

Az Ebnevelde jogában áll a szolgáltatásain bármikor módosítani, vagy akár teljesen megszűntetni őket. Ez a szabályokat és a segítség részt is érinti, ezért a felhasználó felelőssége ezeket a módosításról értesülés után újra elolvasni.

Felhasználói korlátozás

Az Ebnevelde fenn tartja a jogot, hogy a szabályokat megsértő felhasználók számára a szolgáltatás egy részét, vagy egészét elérhetetlenné tegye. Indokolt esetben a regisztráció törlését is megteheti.

Szerzői és tulajdon jogok

Az Ebnevelde üzemeltetését, karbantartását, fejlesztését Paróczi Zsombor végzi, a honlapon található összes ötlet, megvalósítás, vizuális elem, szöveg, kép, szellemi termék az ő kizárólagos tulajdonát képezi. Ezek bármilyen formában történő felhasználását előzetesen, írásban kell kérni.
A honlapon található képi anyag (tárgyak képei, kutyák képei, ételek és italok képei) a felhasználók által elküldött képi anyagból készült, a küldő felelőssége és kötelessége ezen a képeknek az eredetéről, a szerzői és publikációs jogairól és felhasználhatóságáról megbizonyosodni. Az Ebnevelde nem vállal felelősséget a képek szerzői jogaiért, forrásként hatósági szervek kérésre megjelöli az email címet, ahonnan a képek érkeztek.

Adatvédelmi és egyéb szabályok moderátorok számára

Az Ebnevelde moderátorai nem az Ebnevelde alkalmazottai, egyszerű felhasználók, akik önszántukból döntöttek úgy, hogy segítik az oldal üzemeltetését és hozzájárulnak a szolgáltatások javításához.
A moderátori jogok több hozzáférést biztosítanak a felhasználói adatokhoz, ezért titoktartás kötelez minden moderátort az egyébként nem publikus adatok közlésével kapcsolatban. A moderátori joggal visszaélni vagy saját célra használni tilos. Ha az Ebnevelde szerkesztői tudomást szereznek erről, az a moderátori jogok azonnali visszavételét vonja maga után. Más online játék készítője, szerkesztője, üzemeltetője, moderátora nem lehet az Ebneveldén moderátor. Az Ebnevelde fenntartja a jogot, hogy a moderátorok jogait bármikor visszavonja, valamint új moderátorok jelentkezését elfogadja. Minden moderátori tevékenységről feljegyzés készül, amit határozatlan ideig megtartunk.

A moderátori jogok elfogadása automatikusan maga után vonja e szabályok elfogadását és betartását.