Segítség

Adataim, adatlap, üzenőfal, levelezés, fórum

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat, vagy e-mail címemet?
A menüből kiválasztva az Adataim menüpontnál lehetőséged van az e-mail címed, vagy jelszavad megváltoztatására.

A nevem megváltoztatására nincs lehetőség?
Nincs, ezt regisztrációkor kell eldöntened, később nem változtathatod meg.

Mire jó az adatlap?
Az adatlapod kitöltésével több információt adhatsz meg magadról a többi gazdi számára. Saját képet tölthetsz fel, megoszthatod a korod, lakhelyed, sőt saját Bemutatkozó szöveget is írhatsz magadról.

Mire jó az üzenőfal?
Az üzenőfalra írva rövid üzenetet juttathatsz el minden gazdi számára. Ha azt szeretnéd, hogy az üzeneted az oldal tetején (a fényújságon) is megjelenjen, akkor ennek érdekében SMS-t kell küldened.

Mi az a levelezés?
A Levelezés az Ebnevelde saját belső levelező rendszere. Akinek levelet akarsz küldeni, annak a gazdinak a nevét kell címzettként megadnod. E-maileket ezen a rendszeren keresztül nem lehet küldeni. A Levelezést Négy részre osztottuk, e négy rész a 'Levél írása' - ahol levelet írhatsz, a 'Bejövő levelek' - ahol a hozzád érkezett leveleket nézheted meg, a 'Kimenő levelek', ahol az általad küldött leveleket látod és a 'Feladó szűrés', ahol beállíthatod, hogy kitől nem szeretnél a továbbiakban üzenetet kapni.

Az összes levelet megőrzi az Ebnevelde?
A leveleket 4 hónapig őrizzük meg, de lehetőség van a levelek lementésére is, ezt a levelezésnél látható kislemez ikonjára kattintva érhetitek el. Előtte persze ki kell jelölni a listából, melyik levelek kerüljenek mentésre.

A fórumra külön kell regisztrálni vagy belépni?
Nem, a fórumot csak bejelentkezett felhasználók érhetik el, nekik pedig nem kell újra regisztrálni vagy külön belépni.


Vissza a témákhoz