Segítség

Általános kérdések

Mi az Ebnevelde?
Az Ebnevelde egy csak online játszható játék, amelyben virtuális kutyákat nevelhetsz. A játék ingyenes, csak bizonyos különleges szolgáltatások igénybevételéért kell SMS-t küldeni.

Hogyan vehetek részt a játékban?
Elég ha regisztrálod magad, ezt a bal oldalon lévő menü Regisztráció részénél teheted meg.

Regisztrálni próbálok, de a rendszer kiírja, hogy ez a név vagy e-mail cím foglalt, pedig én még nem is regisztráltam. Ilyenkor mit tegyek?
Ha a név foglalt, akkor egyszerűen válassz egy másik nevet. Például ha Peti néven szerettél volna regisztrálni és az foglalt, akkor válaszd a Peti96 vagy Peti_11 nevet. Ha az e-mail címed már foglalt, az azt jelenti, hogy ezzel az e-mail címmel már regisztrált valaki (lehet hogy éppen te). A jelszóemlékeztető használatával talán fény derül rá, hogy milyen nevet használtál.

Tudom, hogy az e-mail cím foglalt, hiszen én magam regisztráltam. Ilyenkor mit tegyek?
Ekkor egy másik e-mail címet kell megadnod, de nem ajánljuk, hogy többször regisztráld magad, hiszen egy regisztrációval is végtelen számú kutyát nevelhetsz.

Hogyan változatathatom meg a regisztrációkor megadott nevemet?
Nincs lehetőség a neved megváltoztatására, ezért regisztráció előtt jól gondold meg, milyen nevet választasz!

Elvesztettem a jelszavam, mit tegyek?
Használd a Jelszóemlékeztetőt, ami a jelszavadat elküldi a megadott e-mail címedre. Ha nem adtál meg címet, vagy nem jól adtad meg, akkor sajnos nem tudunk segíteni rajtad. E-mailben ne kérjétek a szerkesztőket, hogy küldjék el a jelszavatokat, mert nem fogják elküldeni.

Mit jelent az oldal tetején az hogy . kör?
Az eltelt időt körökben mérjük. Egy kör egy napnak felel meg. A kutyáidat egy körben csak egyszer etetheted/taníthatod/sétáltathatod/stb. Ez nem jelenti azt, hogy ne látogathatnád meg egy nap többször is őket.

Mi az az aranycsont és hogyan szerezhetek aranycsontot?
Az arancsont az Ebnevelde fizetőeszköze. Minden körben kapsz 40 aranycsontot és kutyánkként +5 aranycsontot. Így ha például 10 kutyád van, az 40+50=90 arancsontot jelent neked körönként. Ha nem lépsz be minden körben, akkor is megkapod a körönkénti pénzt egy összegben.

Lehet aranycsontot küldeni egy másik játékban résztvevő gazdinak?
Nem, aranycsont küldésre nincs lehetőség.

Mit kell tennem, ha már nem szeretnék Ebnevelde tag lenni?
Ajándékozd el a kutyáidat és jelentkezz ki. Nem küldünk figyelmezetető levelet, ezért egyszerűen csak ne látogatsd meg az oldalt újra, így idővel megszűnik a regisztrációd.

Megszűnhet a regisztrációm?
Aki 90 körig nem jelentkezik be, annak a regisztrációját töröljük. Nincs lehetőség a visszaállításra, ezért ezt ne is kérjétek azt a szerkesztőktől.

Bejelentkezek, de bármire kattintok, kidob a kezdőoldalra. Ilyenkor mit csináljak?
Ellenőrizd a böngésződ beállítását, a Cookie-k (sütik) fogadását engedélyezned kell az ebnevelde.hu oldalról.

Ha bejelentkezés után nagyobb szünetet tartok (netezek, vagy csak dolgom volt), akkor ha visszajövök bárhova kattintok, a rendszer kidob a kezdőoldalra. Ez miért történik?
Ha bejelentkezés után 20-25 percig nem csinálsz semmit az Ebneveldén, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy kijelentkeztél az oldalról, ezért dob ki a kezdőoldalra.


Vissza a témákhoz