Adatok

Nem lány
Kor24 év
LakhelyMagyarország
Heves megye
Jelvények
 
Elérhetőségek mutatása

Akka

Regisztráció: 6929. kör    Utolsó belépés: 7004. kör    Pénz: 3 300 aranycsont
Falka: Euphoria   

Kutyák (0)

Barátai

Bemutatkozó szöveg

Szia!

Szerepjátékos társat keresek. Discordon vagyok nagyon aktív (napi több óra), így ott fogok vélhetően hamar reagálni.

Amit rólam tudni érdemes:
:twisted: fantasy, töménytelen mennyiségben, a varázslat szabadságával és a sokféle lény lehetőségével egyaránt élve. (Előnyben részesítem a dark fantasyt, főleg az alvilág témáját, ahol sokkal lazábbak a szabályok, sokkal jobban ki lehet sajtolni a karaktereket)
:nagyonjo: Főleg BTS-shippes szerepjátékot keresek, tehát ha ismered annyira a tagokat, hogy tudnád őket hozni, komolyan mondom, azzal életet mentenél xD Karakteréleteket, mert egy jó BTS-shippes szerepre ki vagyok éhezve. :(
:colors: Leginkább a boyxboy szerepekben volt/van részem mostanság, de egy lányxlány is érdekel, ha gondolod. Hetero is jöhet, ha ragaszkodnál hozzá, de nekem nem alapfeltétel. Általában olyan világokban játszom, ahol a homofóbia nem is létező fogalom, sooo.... xD
:?: Sok karakteres játékos vagyok, szeretek több karaktert hozni. (Ez a szám akár 20 fölé is mehet)
:!: Csak hosszútávú szerep érdekel, de türelmes várakozó vagyok. Ha heti egy-két reagot tudsz küldeni, az nagyon jó, mert nem esek ki a történetből, de ha ritkábban írsz, az sem probléma. (Reakcióidőm általában pár óra, de legfeljebb két nap, ha azon túl sem írok, zargass, mert van, hogy elfelejtem, hogy nekem kéne visszaírni, és nem azért, mert nem élvezem a szerepet. Csak fejben megválaszolom, és az agyam néha ezt megtörténtként nyugtázza. xD)
:o hosszú, igényes reagokat írok (emellett történeteket is nagyon szívesen, hobbiból), nagyon szeretem részletesen kifejteni a karaktereim érzéseit, gondolatait, világnézetét (Nem ritka a 6-8000 karakteres reag, ha élek egy szerepet, és van miről írni)
:roll: A +18 téma nálam alap, általában a karaktereim személyiségében, múltjában is nagyon meghatározó szerepet tölt be az erotika, a szexualitás, párkapcsolat kérdése.
:agyal: A karaktereim kiforrásához idő kell, nem vagyok az előre megírt karakterlapok híve. Általában 10-15 reag után válik véglegessé a karakterem, de van, hogy hónapos szerepek után még új dolgok csatlakoznak a múltjára, karakterlapjára bővítésként.
:eh: Általában én vezetem a játékokat, imádom a világépítést, főleg, ha azt közösen tudjuk megoldani.
:tanc: Őszinte és nyitott vagyok, ha valami nem tetszik, azt azonnal jelzem, és hiszem, hogy megfelelő kommunikációval minden problémát le lehet győzni. Ezt a nyitott, őszinte hozzáállást el is várom a másiktól.
:nem: Nem vagyok híve a hirtelen jött szerelemnek, egy kapcsolatnak ki kell alakulnia, szeretem, ha a karakterek tulajdonságokba, tettekbe ,,szeretnek bele", semmilyen esetben sem első látásra szerelem. Ha az is a helyzet, hogy tetszik a karakteremnek valaki, akkor is szeretem kidolgozni, hogy megismeri, hogy eleinte fenntartással kezeli a közeledést, stb.
:P Mostanában kacsintgatok az omegaverse felé, ki is jött egy fanficim a témakörben, de ez csak egy plusz, ami hozzátehet a játékhoz. És jobb szeretném ezt is picit átalakítani, felpörgetni fantasy elemekkel, mert önmagában az omegaverse számomra ,,hétköznapi" életet tükröz.
:rambo: Szeretem, ha a világban jól meghatározható hierarchia van a fajok között. Értsd: egy tündér sosem lesz olyan erős, mint egy démon. Szeretem, ha megvan a fajoknak a pozitív-negatív megfelelője. (Pl. angyal-ördög, ők többnyre hasonló mágiai és fizikai erőnléttel rendelkeznek, pozitív, negatív lényként)
:pale: Nem szeretem a légből kapott reakciókat a karakterektől. Ha valakit mondjuk elrabolnak vagy megkínoznak, ne akarjon kedvezni az elrablónak, ne szeressen bele, mert ettől a belem forog. Ha mégis ez történik, az legyen egy szökési terv része. Nem az óvodás kort szeretném megragadni, hogy a ,,meghúzta a hajam" jót jelent.

Én nem fogok egyik napról a másikra eltűnni. Ha valami nem tetszik, és ezért abbahagyom a szerepjátékot, azt részletes indoklás mellett, a tudtoddal teszem meg. Ez az ok nem feltétlenül kell, hogy a Te hibádból essen meg, de nagyon tudok ragaszkodni úgy a szerepjátékokhoz, mint a szerepes társaimhoz, szóval nem hiszem, hogy túl nagy probléma lenne.

Perpillanat nem fut minőségi szerepjátékom, amiben tényleg ki tudnék kapcsolni, amibe bele tudnám élni magam.

Ha úgy gondolod, megérne egy próbát az, hogy játszunk, örömmel fogadnám a jelentkezésed! ^-^
Akka